Snowboard i USA/Canada

Har man utforsket fjelltoppene her i Norge, er det på tide å ta turen til Alpene. Når fjelltoppene i Europa er beseiret og hjertet skriker etter noe mer, kan man ta turen over det gigantiske Atlanterhavet og sette ut på nye eventyr i USA og Canada. Der finner man nemlig de majestetiske Rocky Mountains, som strekker langs hele USA og opp i Canada.

Siden snowboard er så utrolig populært i Nord-Amerika, vil snowboardfrelste mennesker elske de ulike løypene. Mammoth Mountain har en rekke løyper for snowboardelskere, det samme gjelder Mount Bachelor og Mount Hood Meadows. Mount Baker tilbyr ypperlige muligheter for de som er glade i freeriding, med en rekke veier å dra fra toppen av fjellet. Her har de også et moderne system som vet om snørasene lenge før de oppstår, slik at man alltid holder seg i trygghet.

Canada byr også på spennende løyper for freestylere og freeridere – Blackcomb og Lake Louise spesielt, med Big White og Marmot Basin like bak. Så har man Fernie Alpine Resort, som tilbyr noe for alle og enhver. Her har man masse ting å gjøre både på fjellet og med tanke på after ski, noe man sjeldent finner ellers i Canada. Ta turen over Atlanteren og finn ditt nye favorittfjell!