Restituering gjør deg sterke

Etter en god treningsøkt etter det viktig å la musklene få hvile og restituere skikkelig. Når du trener hardt og presser deg selv får nemlig kroppen noen som kalles mikroskopiske skader. Dette er ikke farlig og det skjer med alle, men for at kroppen skal ha muligheten til å hente seg inn igjen er det viktig og hvile mellom øktene – da vil musklene og kroppen din reparere seg og gjøre deg sterkere.

Hør på en lydbok mens du hviler

Mens du venter på at kroppen skal komme seg til hektene igjen finnes det mange morsomme aktiviteter du kan gjøre, som ikke krever fysisk aktivitet. Hva med å høre på en lydbok, eller lage en spilleliste til neste treningsøkt? Ønsker du derimot mer spenning og et adrenalinkick er kanskje nettspilling vegen å gå.

Få et adrenalinkick og vinn gevinster

Casinospill blir mer og mer populært i Norden og dette er et perfekt avbrekk mellom treningsøktene. Videoslots har mange ulike spill i forskjellige varianter. Hva med å ta en runde poker, eller et slag roulette mens du venter på at musklene dine reparerer seg selv? Kanskje du til og med sitter igjen med en god gevinst til slutt.

Planlegg din neste treningsøkt

Om du aldri får nok av trening kan du bruke hvile tiden din til å planlegge neste økt, og kanskje sette deg noen mål. Med en god plan og realistiske mål vil du oppleve at treningsøktene dine både blir mer effektive og givende. Husk også å få i deg rikelig med mat og karbohydrater, kroppen trenger næring for restitueres skikkelig og du vil stille sterkere på neste økt.