Kom i form foran skisesongen


Skisesongen nærmer seg, og mange vil gjerne komme i form før de spenner på seg skiene. Det beste er selvsagt å trene med rulleski dersom man har muligheten til det. Men man kan også jogge eller trene i treningsstudio. Dersom man ikke har trent på en stund, er det viktig å begynne forsiktig. Så øker man tempoet og treningsmengden gradvis.

Hvis man ønsker å gå ned noen kilo før skisesongen, er det også viktig å spise sunt. Det finnes også diettpiller som kan hjelpe når man ønsker å gå ned i vekt eller trenger mer energi. På Swiss Clinic finner man diettpiller som øker kroppens forbrenning. På den måten går man raskere ned i vekt, og når man oppnår rask vektøkning, blir man ekstra motivert til å trene videre. Pillene hemmer også fettcellenes vekst, og de inneholder bare naturlige ingredienser. Derfor har de heller ingen bivirkninger. De kan øke forbrenningen inntil 60 %, så de kan være veldig nyttige når man har noen kilo ekstra.

I tillegg til at man bør komme i fysisk form før skisesongen, kan det også være lurt å trene litt teknikk. Dersom man har en god skiteknikk, blir man ikke sliten like raskt. Dårlig teknikk gjør skigåingen tyngre enn den burde være, og det kan ta fra noen og enhver lysten til å gå på ski. Det finnes mange nettsider der man kan lære skiteknikk. Det finnes også videoer på nettet der man kan lære riktig teknikk. Hvis man er nybegynner, kan det også være lurt å snakke med en skitrener eller en erfaren skiløper, slik at man lærer seg riktig teknikk helt fra starten. Med god teknikk blir det mye morsommere å gå på ski, og man kan legge ut på lengre turer uten å slite seg ut helt.