Alpine mesterskap i 2016

Selv om det er sommer når dette skrives, ligger alpinistene allerede i hardtrening før kommende sesong. Som publikummer og alpinentusiast er det bare å glede seg til en ny sesong, som ser ut til å ha mange herlige høydepunkter. Forhåpentligvis kommer nordmennene til å få en fantastisk sesong også i 2016 og 2017.

Det norske alpinlandslaget 2017

Det var store forventninger da neste sesongs landslag og verdenscup-lag skulle tas ut. Selv om det ikke var noen spesielle overraskelser, var det allikevel fint å se at store talenter som Nina Løseth og Sebastian Johan Foss Solevåg var med, i tillegg til etablerte stjerner som Maria Tviberg, Aksel Lund Svindal, Kjetil Jansrud og fjorårets komet, Aleksander Aamodt Kilde. Spesielt håper det norske folk at Lund Svindal er tilbake på skiene allerede i fartsrennene i Beaver Creek og Lake Louise.

VM i St. Morits

Sesongens store høydepunkt er uten tvil VM i alpint i St. Morits, som starter allerede i februar 2017. Den sveitsiske skihovedstaden står klar til å ta imot verdens beste alpinister og vi håper selvfølgelig på mange norske VM-gull. Du kan også være med på festen og vinne, hvis du så tidlig som mulig setter deg inn i formen på utøverne og tipper deg frem til vinnerne. VM vil selvfølgelig bli dekket på en rekke TV-kanaler og for å få mest ut av underholdningen kan du gjette på vinnerne  og øke spenningen.

Flere norske håp

Både på kvinne- og herresiden er det mange store håp for den kommende sesongen. En av dem er Henrik Kristoffersen som hadde en forrykende avslutning på fjorårssesongen. 21-åringen har nå flyttet til Salzburg og kommer til å satse alt inn mot VM, som uten tvil er årets høydepunkt. Verdenscupen åpner i oktober 2016 i Østerrike, og kanskje vil årets første norske gull komme allerede da?